Wie zijn wij?

Persoonlijk en kleinschalig in Amsterdam Centrum - Oost

Vanaf een unieke locatie op de 12de verdieping van het Inntel hotel leveren wij eigentijdse huisartsenzorg. Op de aangegeven dagen kan je ons op de praktijk verwachten.

Ons Team

Martijn van der Wal van Huisartsenpraktijk Oostenburg Flexdokters

Martijn van der Wal

huisarts en praktijkhouder
69908626001
Vast op maandag, donderdag, vrijdag en om de week ook op dinsdag en woensdag

Na mijn studie geneeskunde in Utrecht verhuisde ik naar Amsterdam om van daaruit te werken in het brandwondencentrum in Beverwijk. Na 5 jaar brandwondenzorg en wetenschap promoveerde ik bij het VU Medisch Centrum en startte ik de huisartsenopleiding. Als huisarts heb ik jaren waargenomen in verschillende praktijken in Amsterdam, maar ook in andere delen van Nederland. Als zoon van een plattelandsdokter had ik voor ogen om mij met mijn gezin te vestigen in het Oosten van Nederland, waar ik opgroeide. Een laagdrempelige sfeer met persoonlijk contact met de patiënten, is wat mij daar aantrok. Wat mij zo aantrok in het Oosten van het land, heb ik gevonden in mijn eigen leefomgeving; het Oosten van Amsterdam. Ik besloot mij juist hier te vestigen. Oostenburg combineert oud met nieuw, het stadse van Amsterdam met het kleinschalige van een eiland, met een frisse aanwas van mensen en bedrijvigheid. Het is mijn streven om voor de mensen in Oostenburg bij te kunnen dragen aan veilige en vertrouwde zorg. Ik heet iedereen in de nabije omgeving van Oostenburg van harte welkom!

huisartsenpraktijk oostenburg rosa vogel flexdokters

Rosa Vogel

huisarts
19915171701
Om de week op dinsdag en woensdag

Na mijn studie geneeskunde in Leiden heb ik een jaar als arts gewerkt voor de chirurgie in Den Haag. Vervolgens heb ik mijn studie huisartsgeneeskunde gevolgd aan de VU in Amsterdam. Vervolgens ben ik geëmigreerd naar Aruba waar ik met veel plezier bijna 6 jaar mijn eigen praktijk heb gehad als huisarts. Nu ik weer terug in Nederland ben vind ik het leuk om als huisarts bij mijn oude studie genoot Martijn in de praktijk te werken. Zeker gezien hij een hele nieuwe benadering heeft van het huisartsen vak. Het huisartsen vak is veelzijdig en er zijn zo veel meer mogelijkheden dan alleen de reguliere consulten. Vandaar dat ik voor de praktijk van Martijn heb gekozen! Ik werk op woensdag op de praktijk.

huisartsenpraktijk oostenburg romina shahini flexdokters

Romina Shahini

basisarts
7993258101
woensdagmiddag

Ik ben afgestudeerd als basisarts in 2021. In 2022 ben ik naar Nederland verhuisd en sindsdien bezig met het afronden van mijn taalopleidingen Nederlands om zeer binnenkort vloeiend met patiënten te kunnen communiceren. Tijdens mijn studie aan de Semmelweis Universiteit heb ik onder andere onderzoeken gedaan in het veld van cardiologie, naar de ziekte van Lyme, en vaccinaties bij kinderen. Ik draai meestal mee op woensdagmiddag , maar ook wel eens op andere dagen met Martijn en Roos.

Karin den Uijl

psychologe/praktijkondersteuners voor de GGZ
Spreekt online met patienten

Ik ben praktijkondersteuner voor de GGZ binnen Huisartsenpraktijk Oostenburg. Als behandelaar heb ik ruime ervaring opgedaan, met name binnen de specialistische GGZ, met zowel individuele als groepsgerichte behandeling. Vanuit deze expertise draag ik graag bij aan het welzijn van de patiënten van huisartsenpraktijk Oostenburg. Ik werk vanuit een doelgerichte en praktische aanpak om jou te ondersteunen in het bereiken van je doelen.

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?

Praktijkinformatie

In de eerste fase van de praktijkvoering hebben wij gekozen voor een unieke samenwerking met het Inntel Hotel, Landmark in Oostenburg. Wij zien de patiënten in een hotelkamer die omgetoverd is tot een volwaardige spreekkamer. Als je een afspraak met ons hebt, meld je je bij de receptie van het hotel waar je een pasje ontvangt om naar de 12de verdieping te komen. Let op: het spreekuur is uitsluitend op afspraak.

Heb je buiten kantooruren zorg nodig die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Neem dan contact op met de huisartsenspoedpost via 088-0030600.

Huisartsenpraktijk Oostenburg
  • VOC kade 600
  • 1018 LG Amsterdam
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten