Inschrijven

Hartelijk dank voor je interesse om je in te schrijven! Zodra je je via de website hebt aangemeld, ontvangen wij daarvan bericht. Wij schrijven je dan binnen een aantal dagen in of je komt op de wachtlijst. Wanneer de inschrijving verwerkt is, krijg je een e-mail ter bevestiging (houd ook je spambox in de gaten!). Vanaf dát moment zijn wij jouw huisarts. Vergeet daarna niet je af te melden bij je oude huisarts zodat wij je medisch dossier toegestuurd krijgen.

Samengevat stapsgewijs:

  1. Aanmeldformulier op de website invullen.
  2. Je ontvangt een mail wanneer wij je hebben ingeschreven (vanaf dat moment zijn wij jouw huisarts).
  3. Je verzoekt je oude huisarts om je medisch dossier naar ons te sturen.

Portaal

Wat is dit?

Inschrijven

Je kan je bij Huisartsenpraktijk Oostenburg inschrijven wanneer je in de wijk Oostenburg woont of binnenkort gaat wonen.

Mensen die samenwonen met reeds ingeschreven patiënten zullen direct geaccepteerd worden. Is dit bij jou het geval vermeld dit dan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Woon je buiten de wijk Oostenburg, maar woon je wel binnen 7 minuten fietsen (google maps) van de praktijk dan kan je jezelf wel aanmelden, maar dan word je op de wachtlijst gezet. We kunnen je dan accepteren wanneer er meer ruimte in de praktijk is vrijgekomen.

Mocht je vragen hebben over inschrijven stel deze dan via ‘Veelgestelde vragen’ op deze website en plan niet een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is bedoeld voor patiënten die reeds geaccepteerd zijn.

Praktijkinformatie

In de eerste fase van de praktijkvoering hebben wij gekozen voor een unieke samenwerking met het Inntel Hotel, Landmark in Oostenburg. Wij zien de patiënten in een hotelkamer die omgetoverd is tot een volwaardige spreekkamer. Als je een afspraak met ons hebt, meld je je bij de receptie van het hotel waar je een pasje ontvangt om naar de 12de verdieping te komen. Let op: het spreekuur is uitsluitend op afspraak.

Heb je buiten kantooruren zorg nodig die niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Neem dan contact op met de huisartsenspoedpost via 088-0030600.

Huisartsenpraktijk Oostenburg
  • VOC kade 600
  • 1018 LG Amsterdam
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten