Contact met de huisartsenpraktijk

Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke manieren om met ons in contact te komen, met een verwijzing naar de juiste pagina.

Voordat je een bezoek brengt aan de huisarts, kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl.

Een telefonische afspraak maak je snel en eenvoudig hier op de website. Je geeft aan door wie je gebeld wenst te worden en wanneer. Iedere volgende werkdag komen er nieuwe consultplekken beschikbaar. Voor urgente zaken is het mogelijk om de praktijk te bellen via 020 8088008. Kies dan voor optie 3 en spreek duidelijk je naam en geboortedatum in en geef aan waarom je graag wat eerder contact wenst te hebben. We bellen je dan tussen onze consulten door even terug.

Maak een telefonische afspraak

Voor een aantal specifieke onderwerpen kan je direct een 10 minuten consult inplannen voor op de praktijk. Staat jouw onderwerp er tussen dan ben je welkom op de momenten die in het menu aangegeven worden

Afspraak op de praktijk maken

Het is mogelijk om de huisarts schriftelijk een niet urgente vraag te stellen of om iets door te geven wat in je medisch dossier opgeslagen kan worden. Dit kan je een bezoek aan de praktijk schelen. Dit medium is minder geschikt om de ernst van infecties mee in te schatten. Het kan ook niet gebruikt worden voor niet vooraf besproken verwijs- of diagnostiek verzoeken.

Stel je vraag of geef iets door via een e-consult

Ben je collega zorgverlener? Bel dan direct naar de praktijk (gedurende openingstijden): laat je nummer, naam en vraag achter en je wordt met voorrang teruggebeld.

Bel nu de praktijk

Voor een spoedgeval kun je altijd bellen naar: 0208088008 en kies de optie spoed. Bij levensbedreigende situaties bel je altijd 112.

Bel nu met spoed: 0208088008
Contact gegevens
  • Huisartsenpraktijk Oostenburg
  • VOC kade 600
  • 1018LG Amsterdam
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Wat heb ik nodig om gebruik te maken van het patiëntenportaal?
Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn iPhone of iPad?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn Android telefoon?
Hoe vraag ik mijn herhaalmedicatie aan?
Hoe krijg ik de uitslag van mijn onderzoeken?